Recensies

Dit is wat anderen zeggen

Gister de training voor kraamverzorgenden gehad van Hiske. Ontzettend waardevol, vooral omdat zij uit eigen ervaring spreekt maar ook doordat zij vele andere verhalen kent. Je krijgt hele bruikbare tools over wat wel en niet te doen/zeggen. En ondanks het zware onderwerp weet ze met gepaste humor het enigszins luchtig te houden. Toptraining! Voor iedere kraamverzorgende een must!

Marianne

Hiske heeft zeer veel kennis van zaken. Dat maakt dit tot een van de betere online trainingen die ik heb meegemaakt tot nu toe. De scholing had een goede opbouw en ondanks de ‘afstand’ voelde het als een persoonlijke training. Alle vragen die gesteld werden kwamen ook aan bod. Heel veel dank!

Barbara

De inhoud van deze scholing overtrof mijn verwachtingen. Ontzettend dapper dat jij van zoiets intens verdrietigs en kwetsbaars in je leven iets heb opgezet om anderen tot steun te zijn. Dank je wel daarvoor.

Mirjam

Ik heb echt dingen geleerd die heel waardevol zijn en ook praktisch. Niet te veel ervaringen van medecursisten en daardoor meer to the point. Ik heb dit als prettig ervaren. Zo kon Hiske goed bij het onderwerp blijven. Ze had zeker ook aandacht voor vragen die gesteld werden. Ben blij dat ik deze scholing gevolgd heb, hier kan een kraamverzorgende echt wat mee. Bedankt Hiske!

Astrid

Hiske ik vind het fijn dat je dit onderwerp zo toegankelijk maakt. Je belicht het onderwerp van heel veel kanten. Waardoor ieder van ons er iets mee kan. Heel prettig uitgelegd. Dank je wel!

Petra

Een hele boeiende scholing, ademloos geluisterd. Goede tips voor in de praktijk. Ik heb bewondering voor jou Hiske.

Aleida

Fijne indrukwekkende scholing gevolgd. Met veel praktijk gerichte dingen en super knap hoe je het allemaal onder woorden kunt brengen en aan ons door kan geven. Bedankt!

Agatha

Met enige frisse tegenzin kwam ik hier naar de cursus, maar wat je me vertelde raakte me. Het was ontroerend, mooi, treffend en toch luchtig. Bedankt voor je tijd en je liefdevolle verhaal.

Stefanie

Fijn dat je niet om de dingen heen draait en goed to the point verteld. Enthousiast en gemakkelijk om naar te luisteren. De eigen ervaring van Hugo maakt het ook ontzettend ‘echt’. Knap gedaan. Ik heb echt heel veel ontzag voor wat je doet.

Nicole

Hiske geeft een zeer waardevolle training voor kraamverzorgenden. Om te leren hoe je een goede kraamverzorgster kunt zijn bij een gezin waar het kindje is overleden. Tijdens de scholing waar ik was, werd er ademloos geluisterd, was er tijd voor bewustwording en kreeg je tot slot een mooie hand-out mee om op terug te kunnen vallen. Hiske, jij weet met je eigen verlies anderen te helpen. Je bent een kanjer!

Esther

Voor mij was de online scholing zeker de betere keuze. Ik kon mijn aantekeningen maken op mijn gemak, meteen iets googelen als dat nodig was, ik had meer aandacht voor wat jij vertelde ipv afleiding door andere deelnemers. Een live scholing en online scholing hebben allebei hun voor- en nadelen. Ik merkt dat jij super voorbereid was, duidelijk kon uitleggen en snel reageerde op vragen in de chat. Ik heb veel kunnen leren. Dankjewel!

Franziska

Een 10 staat voor ‘volmaakt’ en dat is het natuurlijk nooit; maar toch zou een lager cijfer suggereren dat ik iets aangevuld zou willen krijgen, en dat is niet zo. Ik ben zeer tevreden.

Arieneke

Ik vond het een heel duidelijk verhaal. Natuurlijk ook door Hiske haar inleiding dat ze zelf haar zoontje Hugo heeft verloren. Ze weet waar ze het over heeft. Het is geen standaard verhaal. Ik heb erg aandachtig zitten luisteren. Ik beveel deze scholing zeker aan mijn collega’s aan!

Dieuwke

Vandaag een waardevolle bijscholing gehad van Hiske. Bijzonder om naar je verhaal en ervaringen te luisteren. Veel bruikbare tips gekregen. Nogmaals bedankt!

Hanny

Bedankt voor de bijzonder fijne avond waarin je heel mooi verteld over je eigen ervaring, maar waar je ook op een fijne manier ons als kraamverzorgenden tips en vertrouwen geeft om te kramen in een gezin waar het kindje overleden is. Het was mooi Hiske!

Marcia

Lieve Hiske, Gisteravond mochten wij een scholing van je bijwonen. Kraamzorg na het verlies van een baby. Ademloos werd er naar je geluisterd. Je sprak liefdevol over jullie mooie Hugo maar ook wist je passende tips aan ons mee te geven. Blijf alsjeblieft deze waardevolle scholing aanbieden! Onwijs bedankt voor deze bijzondere avond!

Leonie

Goede, rustige en duidelijke spreekster. Open uitstraling en af en toe wat humor tussendoor kan ik persoonlijk altijd wel waarderen.

Chantal

Wil je ook een recensie achterlaten?

Ben je tevreden over mijn training? Zou je dan jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook deze training te volgen. Zo kunnen meer gezinnen worden geholpen bij het verweven van dit verlies in hun leven.

Tevreden?

Laat hier je recensie achter