Babyverlies.nl is online!

door | jul 3, 2020 | Blog | 0 Reacties

Twee jaar geleden startte ik mijn heel veel enthousiasme en passie Hiske Kuilman Coaching. In eerste instantie naast mijn baan in loondienst, maar al snel was dit niet meer samen te combineren. Ik nam ontslag om me volledig te concentreren op de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. 

Mijn voornaamste doel was, en is nog steeds, het begeleiden van ouders (in de praktijk vaak moeders) die een baby zijn verloren tijdens de zwangerschap, rondom de bevalling of in de periode daarna. Ik help ze om dit grote verlies in hun leven te verweven en om weer vertrouwen te krijgen in zichzelf en de toekomst. (Meer informatie hierover vind je op www.hiskekuilman.nl)

Daarnaast startte ik met het geven van trainingen en lezingen over de expertise die ik heb opgebouwd over babyverlies. Ik geef nu geaccrediteerde scholingen aan kraamverzorgenden en verloskundigen en lezingen op maat aan zorgprofessionals.

Inmiddels heb ik een behoorlijk aantal volgers op Instagram en Facebook, heb ik mijn verhaal op diverse media mogen delen en wordt mijn website goed bezocht. Ik merk alleen dat hier iets begint te knellen. Zorgprofessionals hebben hele andere vragen en een andere behoefte aan informatie dan ouders dat hebben.

Een tijd lang heb ik tegen de volgende stap in mijn bedrijf aangehikt, maar nu voelt het goed om deze toch te nemen. Vanaf nu bestaat mijn bedrijf uit twee onderdelen.

Mijn huidige website en social media kanalen blijven bestaan zoals ze dat nu doen en zijn gericht op het geven van handvatten en tips voor ouders die dit grote verlies meemaken. Voor iedereen die mij volgt vanuit eigen ervaring of omdat iemand in je naaste omgeving dit is overkomen, verandert er dus niks. Je kunt gewoon mijn huidige account @hiskekuilmancoaching blijven volgen voor relevante posts en informatie.

Daarnaast lanceer ik een nieuwe website met bijbehorende social media accounts voor alle geboortezorgprofessionals die vanuit hun werk te maken krijgen met perinatale sterfte: www.babyverlies.nl. Volg me ook op Facebook en Instagram. Hier vind je gerichte informatie en tips over de begeleiding van ouders die dit meemaken, meer informatie over de mogelijkheden rondom het kennismaken en afscheid nemen van een baby, aanbevolen boeken en relevante berichten uit de media over dit onderwerp.

Ik hoop op deze manier iedereen van waardevolle informatie en tips te kunnen voorzien die past bij jouw situatie.

Help je me mee? Ben of ken je een zorgprofessional (o.a. kraamverzorgenden, verloskundigen, doula’s, gynaecologen, verpleegkundigen en echoscopisten) die vanuit zijn of haar werk te maken krijgt met babysterfte? Dan wil je vragen om me te volgen op @babyverlies.nl of deze post of link te delen. Ik hoop hiermee zoveel mogelijk zorgprofessionals te bereiken, om te zorgen dat alle ouders die te maken krijgen met dit intense verdriet zo goed mogelijk begeleid worden.